Natuurlijk je haar kleuren

Natuurlijk je haar kleuren

In tegenstelling tot chemische haarkleurmethodes die de schubbenlaag van het haar openen, vormen plantaardige kleuren slechts een laag in en om de opperhuid.  Het toepassingsgebied ligt tussen heel lichtblond en zwart.
Het resultaat van een kleurverandering met plantaardige kleuren is altijd afhankelijk van de individuele natuurtint van de klant en van de inwerktijd.
De natuurtint is de basis van de nieuwe kleur.

De natuurlijke transparantie van De OLIEBE®-plantaardige kleuring van Alexander Pietschmann maakt dat alle kleuren er natuurlijk uitzien.Door de kennis en de creativiteit van de kapper krijgt iedere klant haar of zijn individuele kleur.

De pigmenten van de plantaardige haarkleur leggen zich als een laag om het haar en vullen oneffenheden op.
Het haar wordt glad en krijgt meer glans. De haarstructuur wordt steviger door het aanwezige looizuur .
Het toepassingsgebied ligt tussen heel lichtblond en zwart, afhankelijk van de natuurlijke haarkleur.

Het is mogelijk om de natuurlijke kleur donkerder te kleuren of een schakering aan te brengen, warmer of koeler. Kleurschakeringen die één tot twee tinten lichter lijken dan de natuurtint zijn te suggereren, het lijkt dan optisch lichter.
Maar als er nog  lichtere tinten gewenst zijn, moeten speciale verf en zelfs blondering gebruikt worden, dat doet Haarzuiver niet.
Ook 100% wit haar kan op bevredigende wijze gedekt worden, rekening houdend met de mogelijkheden van de plantenkleuren.

Het is niet aan te raden zelf te gaan experimenteren. Zonder grondige kennis en ervaring kunt u voor verrassingen komen te staan. Vanzelfsprekend – en dat mogen we niet uit het oog verliezen – vraagt ook een juist gebruik van chemische kleuren veel ervaring en kennis.

http://www.oliebe.com/nl/plantenkleuren/ 

 

laat je haar altijd eerst professioneel kleuren voordat je het zelf gaat proberen.